‘Ronaldo verbaast iedereen met nieuwe bestemming’

Foto: ‘Ronaldo verbaast iedereen met nieuwe bestemming’

Cristiano Ronaldo wil liefst deze transferwindow nog vertrekken bij Manchester United, zoveel is intussen wel duidelijk. De Portugees zette die geruchten zelf ook al de nodige kracht bij door een groot deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen om onduidelijke redenen over te slaan en met zijn nukkige gedrag op training en tijdens wedstrijden. 

Intussen willen ze op Old Trafford ook wel graag af van hun rebellerende vedette, alleen is het de vraag wie de 37-jarige aanvaller met het monstersalaris onderdak zal geven. Chelsea, Bayern München, Napoli en Atlético Madrid passeerden de voorbije maanden de revue, maar haakten één voor één af. De voorbije dagen kwam een terugkeer naar Sporting Lissabon weer op tafel, maar ook dat lijkt een moeilijk verhaal te worden. 

Niet alleen lijkt Ronaldo onbetaalbaar te zijn voor de club waar hij zijn opleiding genoot, volgens CBS Sports is Sporting-trainer Ruben Amorim ook fervent tegenstander van een terugkeer van Ronaldo. De coach is immers niet bereid zijn speelwijze aan te passen voor hem. Daardoor komt volgens het medium een compleet verrassende transfer in zicht. 

Haller

Borussia Dortmund zou immers een alsmaar serieuzere optie worden voor Ronaldo. De Duitsers zijn nog op zoek naar een spits, nadat bij Sébastien Haller teelbalkanker vastgesteld werd. Makelaar Jorge Mendes zou hen alvast aansporen om Ronaldo een voorstel te doen, iets wat de club in overweging neemt. Zowel een definitieve transfer als een huur zouden tot de mogelijkheden behoren. Ronaldo zou zelf gecharmeerd zijn van een mogelijke overgang. Niet alleen voldoet Dortmund aan zijn belangrijkste criterium door Champions League te spelen, hij zou ook wel gewonnen zijn voor het idee om in de Bundesliga een compleet nieuwe competitie te leren kennen.

TIP: Liefst 15x je geld als Ronaldo de WK-topscorer wordt!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Past Ronaldo bij Dortmund?

  • Zeker wel
  • Nee, niet doen!
642+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie