‘Zerrouki alweer vergeten door Feyenoord’

Foto: ‘Zerrouki alweer vergeten door Feyenoord’

Een paar weken geleden meldde Feyenoord zich nog met een ultiem bod op Ramiz Zerrouki. De verdedigende middenvelder was net als in de zomermaanden onhaalbaar voor Feyenoord. Dat lijkt echter een geluk bij een ongeluk te zijn geweest…

Feyenoord hield de acht miljoen euro dat het op de laatste transferdag nog bood op de verdedigende mdidenvelder in eigen zak houden. Daarnaast heeft Arne Slot zijn gedroomde nummer zes inmiddels binnen de selectie gevonden: Mats Wieffer speelde zich tijdens de WK-break in de basis van Slot.

De verdedigende middenvelder is op de hoogte van alle commotie rondom zijn persoon. “‘Ik ben er zelf niet mee bezig wat er allemaal in de media wordt gezegd en geschreven, ook al stuurt mijn vader weleens wat door”, zei hij in Hand in Hand Magazine. “Ik weet ook dat je zo goed bent als je laatste wedstrijd. Ik ben blij met het niveau dat ik tot nu toe heb laten zien.”

Feyenoord-doorbraak voor Wieffer

Wieffer maakte onder andere tegen Ajax een sterke indruk op het Rotterdamse middenveld. “Voor mij was het lekker om te starten met de wedstrijden tegen PEC Zwolle en FC Groningen; wedstrijden waarin wij meer de bal hebben. Dat heeft mij wel geholpen om klaar te zijn voor die topaffiches. Ik voel geen druk of spanning, laat mij niet snel gek maken en ik concentreer mij op mijn spel, want dáár heb ik invloed op. Ik moet iedere wedstrijd weer laten zien dat ik een plekje in de basis verdien.”

Waar de middenvelder bij Excelsior en daarvoor Twente aanvallende rollen vertolkte op het middenveld, zien Feyenoord en Slot meer een controlerende middenvelder in Wieffer. “‘Dat was in het begin wel even wennen, omdat ik dan toch nog te veel de neiging had om naar voren te rennen. Dat gaat steeds beter. Ik denk dat mijn kwaliteit is dat ik andere spelers beter laat spelen.”

SC Heerenveen
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 april 2024 21:27.

Wie zie je liever als Feyenoord 6?

  • Wieffer
  • Zerrouki
  • Andere speler
2858+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie