Van Bronckhorst reageert op Feyenoord-gerucht: “De club van mijn hart”

Foto: Van Bronckhorst reageert op Feyenoord-gerucht: “De club van mijn hart”

Giovanni van Bronckhorst is nog niet benaderd voor een terugkeer als hoofdtrainer van Feyenoord. Mocht ‘de club van zijn hart’ Gio willen als opvolger van Arne Slot, moet hij daar goed over nadenken.

Giovanni van Brockhorst mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord?

Het verhaal is bekend: het is wachten tot de overstap van Arne Slot naar Liverpool officieel wordt gemaakt. Feyenoord is op zoek naar een opvolger van de succestrainer. Van Bronckhorst lijkt geen topkandidaat, maar wordt hier en daar wel genoemd in de media. “Feyenoord is natuurlijk mijn club, dat weet iedereen”, begint Van Bronckhorst woensdagavond bij RTL in de rol als analist bij het Champions League-duel tussen Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain. “Voor mij is het als fan nu geweldig, maar ik heb wel een verleden bij de club. Dan is het denk ik ook wel logisch dat mensen aan je denken. Op dit moment speelt er helemaal niets, zeker niet.”

‘Geweldige tijd gehad’

“Ik heb er nog niet over na hoeven denken, maar heb er al een geweldige tijd gehad”, vervolgde Van Bronckhorst, die in twee periodes bij Feyenoord speelde, er vier jaar als assistent-trainer werkte en ook vier jaar hoofdtrainer was. “Ik heb heel veel mooie momenten gehad en die koester ik.”

Ook bij Rangers was Van Bronckhorst zowel speler als trainer. Zijn laatste ervaring in Glasgow was minder positief door zijn ontslag “Dat zijn wel dingen waar je over na gaat denken. Daar ben ik wel op een manier weggegaan van hoe ik het eigenlijk niet wilde. Maar natuurlijk is Feyenoord de club van mijn hart’, besluit Van Bronckhorst.

Moet Feyenoord voor Gio gaan?

  • Vind ik wel
  • Nee, niet doen
1040+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie