Schreuder doet boekje open over mislukt Ihattaren-project

Foto: Schreuder doet boekje open over mislukt Ihattaren-project

Alfred Schreuder heeft een boekje open gedaan over de situatie van Mohammed Ihattaren. De oefenmeester had gehoopt dat het aanvallende voetbaltalent zou gaan slagen, maar kwam uiteindelijk bedrogen uit. Schreuder is dan ook teleurgesteld dat het Ihattaren-project mislukt is.

“In de voorbereiding dacht ik: hij wordt dit seizoen onze nieuwe Ziyech”, zo citeert De Telegraaf de eerder nog hoopvol gestemde Schreuder. De oefenmeester vindt het jammer dat het helemaal de verkeerde kant is opgegaan. “We hebben er bij Ajax alles aan gedaan om hem te laten slagen, maar het lukte ook ons niet om bij hem de knop om te zetten. Mo kon zich niet volledig focussen op het voetbal en het leven als een prof.”

Balende Schreuder

Voor Schreuder was op een gegeven moment de maat vol. “Hij kwam niet opdagen op trainingen en dan houdt het een keer op. Ik ben bij hem thuis geweest en toen dacht ik hem te hebben. Helaas liep het anders.”

De Ajax-trainer zegt best met het mislukte Ihattaren-project te hebben geworsteld. “Daar ben ik best teleurgesteld over. Hopelijk valt het kwartje ooit eens, want hij kan zo verschrikkelijk goed voetballen. Hij is gewoon een innemende jongen. Alleen is dat onvoldoende om te slagen in het topvoetbal.”

Wint Ajax met 1-2 van Feyenoord?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie jij Ihattaren nog terugkeren in het profvoetbal?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat zie ik niet meer gebeuren
758+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie