‘PSV realiseert doorbraak: transfer lonkt’

Foto: ‘PSV realiseert doorbraak: transfer lonkt’

De kans is groot dat Fábio Silva de overstap maakt naar PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt er een doorbraak aanstaande.

PSV staat op het punt om de tweede steraanvaller in korte tijd kwijt te raken. Na Cody Gakpo (Liverpool) is Noni Madueke hard op weg naar Chelsea. Financieel heeft de Eindhovense club het nu goed voor elkaar, maar de sportieve aderlating is vanzelfsprekend enorm. De druk om trainer Ruud van Nistelrooy snel een kwaliteitsimpuls te bieden is groot.

Het ED meldt nu: “PSV wil snel een nieuweling voor de voorhoede aan de selectie toe te voegen, nadat donderdag de transfer van Noni Madueke naar Chelsea rond is gekomen. De club trekt als het allemaal meezit op korte termijn Fábio Silva aan, een 20-jarige spits die weg wil bij Anderlecht. PSV gaat hem huren, is de bedoeling. Vanuit zijn omgeving wordt gemeld dat Silva naar Eindhoven wil komen.”

De details van de potentiële deal zijn nog onduidelijk. PSV wil de Portugese aanvaller graag voor anderhalf jaar huren, maar het is ook mogelijk dat hij slechts voor de rest van het seizoen neerstrijkt in Eindhoven. Een verkoop zou onbespreekbaar zijn voor Wolverhampton Wanderers, dat hem reeds verhuurde aan Anderlecht.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 januari 2023 19:58.

53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie