‘Professionele’ Ziyech begrijpt situatie: “Hij zal rest van het seizoen belangrijk zijn”

Foto: ‘Professionele’ Ziyech begrijpt situatie: “Hij zal rest van het seizoen belangrijk zijn”

De druiven waren zuur voor Hakim Ziyech, die op Deadline Day een zeker lijkende move naar Paris Saint-Germain zag afketsen. Chelsea-manager Graham Potter weet zeker dat de Marokkaanse spelmaker de draad in Londen snel weer oppakt.

PSG meldde zich op de laatste dag van de transferperiode voor Ziyech. De Fransen zochten een speler aan de rechterkant, die een tandem kon vormen met Achraf Hakimi. Ziyech paste perfect in dat plaatje, die de vleugelverdediger al jaren goed kent van de nationale ploeg. De deal leek rond te komen, maar doordat Chelsea het verkeerde document bleef opsturen kwam het niet tot een deal voor twaalf uur ‘s avonds. De Parijzenaars dacht daarbij zelfs aan sabotage.

Ziyech traint weer bij Chelsea

En dus meldde Ziyech zich gewoon weer op het trainingsveld bij Chelsea. “Ik weet dat Hakim een professionele speler is en de situatie begrijpt. Hij is terug bij de club en traint weer met de selectie”, laat Potter weten tijdens de vooruitblikkende persconferentie naar de Premier League-wedstrijd vrijdag tegen Fulham. “Ziyech zal belangrijk zijn tijdens de rest van het seizoen. Daar ben ik zeker van”, voegde de manager nog toe.

Zo lijkt Potter plannen te hebben om Ziyech de nodige speelminuten te geven. Lang moest de in Dronten geboren middenvelder annex aanvaller het stellen met een reserverol. In de laatste twee Premier League én twee laatste duels voor de bekertoernooien tegen Manchester City stond hij wel in de basis. Het is nu de vraag of hij nog geregeld aan de aftrap zal staan door de kooplust van The Blues de voorbije transferwindow.

Maakt Ziyech de eerste goal tegen Fulham?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zal Ziyech nog belangrijk zijn voor Chelsea dit seizoen?

  • Zeker wel
  • Nah…
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie