‘Droomtransfer Hartman in wachtkamer’

Foto: ‘Droomtransfer Hartman in wachtkamer’

Quilindschy Hartman had in de zomer mogelijk kunnen vertrekken naar Chelsea. De vleugelverdediger zou volgens 1908.nl al om de tafel hebben gezeten met The Blues om te spreken over een eventuele overgang. Die is voorlopig van de baan door de zware knieblessure die Hartman eerder dit seizoen opliep.

Hartman ziet toptransfer naar Chelsea aan neus voorbij gaan

Chelsea heeft de verrichtingen van Hartman nauwlettend gevolgd en zou onder de indruk zijn geraakt. Voor zijn blessure hebben beide partijen naar verluidt al met elkaar om tafel gezeten, maar door de opgelopen knieblessure heeft Chelsea uiteindelijk geen toenadering gezocht met Feyenoord.

Hartman zelf had zijn zinnen gezet op een zomers vertrek bij Feyenoord, maar dat moet voorlopig worden uitgesteld. De rest van het kalenderjaar lijkt de linksback buitenspel te staan, die hoopt rond de volgende winterstop weer aan te kunnen sluiten. De Oranje-international heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2026, maar het is niet ondenkbaar dat Chelsea in een later stadium zich opnieuw gaat melden.

Hartman focust zich op revalidatie

Hartman heeft zelf al laten doorschemeren dat hij het heeft geaccepteerd dat hij komende zomer geen toptransfer zal maken. “Nu ben ik wel op een punt dat ik het heb geaccepteerd. Ik mag hier nog een jaar blijven en dat is zeker geen straf. Het is uiteindelijk wel mijn club en de vorige keer heb ik een tegenslag gehad en ben ik terug gekomen met een kampioenschap. Nu kijk ik alleen maar uit naar volgend jaar mei. Het is gewoon wat mij nu te wachten staat. Ik kan iedereen beloven dat ik er alles aan ga doen om hier te staan voor de fans.”

Is Chelsea een goede club voor Hartman?

  • Ja, dat is een mooie vervolgstap
  • Nee, kan beter wachten op een andere club
162+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie