Noppert en sc Heerenveen willen contract verlengen

Foto: Noppert en sc Heerenveen willen contract verlengen

Sc Heerenveen hoopt langer door te gaan met Andries Noppert. De doelman ligt in Friesland nog een seizoen vast, maar de eredivisionist hoopt de samenwerking snel te verlengen.

Droomperiode van Noppert

De ontwikkeling van Noppert ging dit voetbaljaar snel. Waar hij zich aan het begin van het seizoen voornamelijk richtte op speeltijd bij sc Heerenveen, besloot Louis van Gaal hem na een uitstekende periode in de Eredivisie mee te nemen naar het wereldkampioenschap in Qatar. Daar verscheen hij zelfs in het basisteam.

Langer dienstverband bij sc Heereveen

Met die ervaring op zak kwam hij begin dit jaar terug in Heerenveen, waarbij de club profijt hoopte te hebben van zijn ervaring. Dat was echter slechts van korte duur, want Noppert raakte geblesseerd. Technisch manager Ferry de Haan spreekt ondertussen achter de schermen met de doelman over een langer dienstverband.

“Het moet allemaal nog op papier worden gezet. Maar de intentie is er, zowel vanuit ons als Andries”, zo geeft De Haan aan in gesprek met De Leeuwarder Courant. “Andries heeft vorige zomer een heel bewuste keuze gemaakt voor Heerenveen. Na zijn oproep voor Oranje en het WK is er veel met hem gebeurd.”

“Ik vind het niet meer dan logisch dat Andries op zo’n moment zijn opties wil verkennen. Maar als er vervolgens een situatie ontstaat waarbij een langere samenwerking mogelijk is, dan vind ik dat we zeker in gesprek moeten gaan.” Sc Heerenveen staat momenteel op de negende plaats in de Eredivisie.

Wint sc Heerenveen van Excelsior?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat kan Noppert deze zomer het beste doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie