‘Nóg een Italiaanse topclub meldt zich voor gewilde Lang’

Foto: ‘Nóg een Italiaanse topclub meldt zich voor gewilde Lang’

Nadat een zomerse transfer uitbleef voor Noa Lang, lijkt de aanvaller van Club Brugge in januari wél van club te gaan wisselen. Twee Italiaanse ploegen willen de Oranje-international maar wat graag vastleggen.

Diverse Italiaanse media melden dat de zaakwaarnemer van Lang inmiddels in Italië is, om met de geïnteresseerde clubs te praten. Hierbij gaat het om kampioen AC Milan, dat al langer de 23-jarige Zuid-Hollander op de radar heeft staan. De clubleiding van de Rossoneri ziet in Lang op termijn als opvolger van Rafael Leão. De Portugese sterspeler is in gesprek over een nieuwe verbintenis, maar wordt ook gelinkt aan een dure overstap.

Aan interesse geen gebrek

Naast Milan zou ook Atalanta Bergamo de pijlen gericht hebben op Lang. Daar kan hij het gezelschap Nederlanders, bestaande uit Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Hans Hateboer, kunnen uitbreiden. Volgens de berichtgeving willen beide ploegen in de winter een bod doen op de ex-Ajacied, die in Brugge nog een contract heeft tot medio 2025. Recent is zijn transferwaarde volgens Transfermarkt gezakt van 25 naar 15 miljoen euro.

Lang hoopt nog altijd op een plekje in de WK-selectie van het Nederlands elftal. Dit terwijl hij toch een matig kalenderjaar achter de rug heeft in Brugge. Dit seizoen kwam hij in veertien officiële duels niet verder dan één goal. Daarnaast is Lang de voorbije weken zeker niet altijd basisspeler, een rol waar hij het ook niet makkelijk mee heeft.

Scoort Lang zondag tegen Antwerp?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kan Lang zich onderscheiden in de Italiaanse top?

  • Echt wel
  • Lijkt me niet
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie