Nieuwe Portugese bondscoach Martínez heeft ‘boodschap’ voor Ronaldo

Foto: Nieuwe Portugese bondscoach Martínez heeft ‘boodschap’ voor Ronaldo

Roberto Martínez is de nieuwe bondscoach van Portugal. De Spanjaard stapte na een teleurstellend verlopen WK op bij België, maar heeft met het bondscoachschap van Portugal al snel weer een nieuwe klus te pakken. De keuzeheer lijkt in ieder geval nog geen einde te willen maken aan de interlandcarrière van de 37-jarige Cristiano Ronaldo.

Martínez liet bij zijn presentatie weten verheugd te zijn met zijn aanstelling. “Ik ben erg blij om de kans te krijgen een van de meest getalenteerde ploegen ter wereld te mogen leiden.” De Spanjaard vertelde dat hij niet lang hoefde te twijfelen. “Vanaf de eerste contacten met de voorzitter van de bond en de bestuurders wist ik dat het goed zat. Dit is het project dat ik wilde en ik besef dat de verwachtingen hier hooggespannen zijn.”

De oefenmeester werd ook gevraagd naar de status van Ronaldo, die met zijn 37 jaar het einde van zijn voetbalcarrière nadert. “Ik wil contact opnemen met alle 26 spelers die bij het laatste WK waren. Cristiano is een speler op die lijst.” Daarmee lijkt Martínez de deur open te houden voor de Portugese superster, die onlangs nog een lucratief contract ondertekende bij Al-Nassr uit Saudi-Arabië.

Estadio da Luz

Liga Portugal

15 januari 2023

19:00

Benfica
Sporting CP
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15 januari 2023 16:48.

Moet Ronaldo gewoon worden opgeroepen voor de volgende interlands?

  • Ja, hoort er met zijn kwaliteiten altijd bij te zitten
  • Nee, daar moeten ze afscheid van nemen
2854+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie