‘Feyenoorder heeft nieuwe bestemming bepaald’

Foto: ‘Feyenoorder heeft nieuwe bestemming bepaald’

Alireza Jahanbakhsh lijkt definitief op weg naar de uitgang van Feyenoord. In april zegden de Rotterdammers het contract van de rechtsbuiten formeel al op. Naar verluidt gaat de stadionclub tegen de huidige voorwaarden van de aflopende verbintenis niet lichten.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Alireza Jahanbakhsh ziet een avontuur in het Midden-Oosten nog niet zitten en kiest andere bestemming

Dat schrijft 1908.nl woensdagavond. Over belangstelling heeft Jahanbakhsh niet te klagen. Hij kreeg recent een riant aanbod vanuit het Midden-Oosten, waar hij 5 miljoen euro per jaar kon verdienen. De 30-jarige aanvoerder van de Iraanse nationale ploeg vindt het echter te vroeg om te gaan cashen in zandbak, en mikt op een ander avontuur. Verlengen bij Feyenoord tegen 50% van zijn huidige salaris ziet de reservespeler niet zitten.

Vervanger al aangetrokken

Recent legde Feyenoord Anis Hadj Moussa al vast, die in Rotterdam wordt gezien als opvolger van Jahanbakhsh. Voor laatstgenoemde was het een extra reden om te concluderen dat zijn tijd er op zit in de Kuip. Volgens de berichtgeving ziet de rechtsbuiten een move naar een competitie als de Serie A als goede optie, een ver avontuur zoals naar de Amerikaanse MLS behoort ook tot de mogelijkheden.

Jahanbakhsh ligt goed in de markt vanwege zijn transfervrij status. Hij speelde drie seizoenen voor Feyenoord, nadat hij in 2021 werd aangetrokken als vervanger van de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis. De Iranees kwam over van Brighton & Hove Albion, waar hij zijn oude AZ-niveau weinig aantikte. Met nog twee competitieduels voor de boeg staat Jahanbakhsh nu op 104 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 17 keer scoorde en 15 assists gaf.

Kan Jahanbakhsh mee in een topcompetitie?

  • Zeker wel
  • Nope
2055+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie