Opstellingen Real-Bayern: De Ligt keert terug tijdens absolute kraker

Foto: Opstellingen Real-Bayern: De Ligt keert terug tijdens absolute kraker

Real Madrid en Bayern München staan woensdagavond voor een echte kraker in de Champions League. In de return van de halve finale wordt duidelijk welke grootmacht naar de eindstrijd tegen Borussia Dortmund mag. Het treffen begint om 21.00 uur in het Santiago Bernabéu.

Dit zijn de opstellingen van Real Madrid en Bayern München tijdens de return van de halve finale in de Champions League

Real de favoriet in eigen huis

Door de betere vorm en het thuisvoordeel wordt Real gezien als de favoriet tegen Bayern. Na de spectaculaire 2-2 in München is de strijd echter nog volledig open. Vorige week moest de ploeg van Carlo Ancelotti routinier Dani Carvajal nog missen. Hij is er woensdagavond wel bij en vervangt Lucas Vázquez, die vrij ongelukkig speelde. De Koninklijke behaalde afgelopen weekend overtuigend de landstitel in eigen land.

Bayern gaat voor Duitse CL-finale

Bayern verkeert in een heel stuk minder goede vorm. In de Bundesliga werd het te kijk gezet door het ongenaakbare Bayer Leverkusen, afgelopen weekend ging Der Rekordmeister ook nog onderuit tegen VfB Stuttgart. Matthijs de Ligt is terug bij Bayern en keert meteen terug in de basis. Hij komt in de plaats van Min-jae Kim, die in de heenwedstrijd twee keer schutterde. Het leverde de Zuid-Koreaanse stopper veel kritiek op, ook van trainer Thomas Tuchel.

Verder lijkt de oefenmeester in te zetten op de jeugd in Madrid. Aleksandar Pavlovic krijgt de voorkeur boven Leon Goretzka, terwijl Serge Gnabry routinier Thomas Müller vervangt. Noussair Mazraoui start net als vorige week als linksback.

Wie haalt de finale?

  • Real Madrid
  • Bayern München
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie