Mbappé loopt boos weg tijdens interview

Foto: Mbappé loopt boos weg tijdens interview

Paris Saint-Germain-speler Kylian Mbappé kreeg na afloop van de verloren wedstrijd tegen Borussia Dortmund wel een heel vreemde vraag. De man van 180 miljoen had duidelijk geen trek om antwoord te geven op een nogal pikante vraag.

Mbappé zichtbaar gefrustreerd

Mbappé bleef lange tijd rustig en volwassen. Er speelt de afgelopen jaren nogal wat omtrent de Franse spits. Elk jaar weer wordt hij tot vervelends toe in verband gebracht met Real Madrid. Na de uitschakeling dinsdagavond in eigen huis tegen Dortmund beantwoorde hij enkele vragen alvorens een journalist de situatie niet helemaal tactisch had ingeschat. ”Ik had als eerste moeten scoren. Ik probeerde mijn team zo goed mogelijk te helpen, maar het was niet genoeg”, aldus Mbappé. Vervolgens werd hem de vraag gesteld voor welke club hij juicht in de andere halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Bayern München. Dit viel helemaal verkeerd bij de Fransman. Hij rolde met zijn ogen en liep vervolgens weg.

Ook voorzitter PSG loopt weg

Paris Saint-Germain voorzitter Nasser Al-Khelaïfi liep ook weg na een vraag die hem niet beviel. Toen een journalist vroeg of de uitschakeling in het miljoenenbal exit voor trainer Luis Enrique betekende, bries de Qatarees: ”Wat is dit voor vraag? Snap jij iets van voetbal?.” Het steenrijke Qatar Sports Investments nam de club uit Parijs in 2011 over. Het hoofddoel is in de afgelopen dertien jaar nog steeds niet bereikt. Er lijkt een vloek te heersen op het huwelijk tussen PSG en ‘de cup met de grote oren’. PSG won sindsdien 10 landstitels en 22 binnenlandse bekers, maar een Champions League zat er tot op heden niet in. Vier keer waren de kwartfinales het eindstation, tweemaal de halve finales en één keer de finale.

Gaat PSG ooit de Champions League winnen?

  • Ja
  • Nee
205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie