Memphis-drama tijdens training Atlético Madrid

Foto: Memphis-drama tijdens training Atlético Madrid

Memphis Depay moet mogelijk opnieuw een periode langs de kant toekijken. De Nederlander raakte op de afsluitende training richting het thuisduel met Cádiz namelijk opnieuw geblesseerd, zo meldt AS.

Teleurstelling voor Memphis

De Oranje-international stond gedurende de afgelopen maand langs de kant met een dijbeenblessure en werkte een aantal weken hard aan zijn herstel. Afgelopen zondag kwam hij als invaller binnen de lijnen tegen Real Valladolid en was hij met een treffer belangrijk in de 2-5 overwinning van zijn ploeg.

Diego Simeone sprak na het duel zijn tevredenheid uit over de kwaliteiten van Memphis en noemde hem zelfs een van zijn belangrijkste spelers in de voorste linie. Het was dan ook de verwachting dat hij woensdagavond opnieuw minuten zou krijgen van zijn hoofdtrainer, maar het is de vraag of dit wel kan.

Tijdens de warming-up van de training van dinsdagavond greep Memphis namelijk met een pijnlijk gezicht naar zijn rechterkuit en kon hij niet meer verder. Hij verliet het trainingsveld dan ook direct en laat de komende uren de situatie onderzoeken. Voor de wedstrijd tegen Cádiz is hij voorlopig een groot vraagteken.

Competitieslot Atlético Madrid

Atlético Madrid heeft dit seizoen nog zes wedstrijden te spelen, waarbij weinig op het spel staat. De achterstand op stadsgenoot Real Madrid bedraagt 2 punten, waardoor een tweede plaats nog tot de mogelijkheden behoort. Barcelona pakt dit seizoen zo goed als zeker de Spaanse landstitel.

Wint Atlético Madrid van Cádiz?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is Diego Simeone nog altijd de juist trainer voor Atlético Madrid?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
537+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie