Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast

Foto: Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast

Sierd de Vos zou dolgraag eens een dag op pad willen met Memphis Depay. De voetbalverslaggever zou graag meer te willen weten komen over de aanvaller van Atlético Madrid, zo geeft De Vos aan in het programma Kick ‘t Met van Ziggo Sport. De Vos vindt Depay namelijk een bijzondere speler.

Sierd de Vos ziet in Depay ideale droomgast

In het praatprogramma geeft De Vos aan wat hij graag nog eens in de toekomst zou willen doen. “Vroeger ging je met een cameraman naar een wedstrijd en sprak je met een speler voor of na de wedstrijd af. Je zat dan bij de speler thuis, dat is het mooiste wat er is. Ik zou wel eens met Memphis twee dagen op stap willen, dat lijkt mij heel bijzonder.”

De Vos stelt dat er niet veel bekend is van Depay, maar zou graag wat meer van de aanvaller in beeld willen brengen. “Memphis doet al zo’n elf jaar mee in de top, maar er is eigenlijk niet heel veel van bekend. Ik hoorde een week geleden dat zijn broer acht jaar in de gevangenis had gezeten. Dit is echt een hele bijzondere speler.”

Tegenwoordig is het wel veel lastiger om nog uitgebreid te kunnen spreken met een voetballer weet De Vos. “Memphis is wel heel aardig en spontaan. Hij is helemaal zichzelf, maar het is tegenwoordig heel erg moeilijk, want het voetbal is heel erg onpersoonlijk geworden. Als een speler geen zin heeft, hoeft hij niet meer te komen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Een mooi idee om De Vos en Depay samen een dag op pad te zien gaan?

  • Ja, lijkt me erg leuk
  • Nee, hoeft van mij niet
68+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie