Klaassen legt mindere Ajax-vorm uit

Foto: Klaassen legt mindere Ajax-vorm uit

Davy Klaassen was tegen PEC Zwolle weer eens trefzeker. Het spel van de Amsterdammers liet opnieuw te wensen over, maar de schitterende goal van de middenvelder maakte dat spel een beetje goed. Klaassen ontkent echter dat de mindere vorm van de Amsterdammers aan de instelling ligt. 

De laatste weken waren wel moeizaam”, stelt Klaassen tegenover de NOS. “Ik vond niet dat we in de vorige wedstrijden heel slap waren. Misschien zag het er wel zo uit, omdat we niet goed georganiseerd waren, maar ik heb wel het gevoel dat de instelling er is.”

Ajax 

De vraag blijft waar het dan wel aan ligt. Klaassen heeft daar wel een idee voor: “PEC Zwolle is een tegenstander die eigenlijk overal één-op-één speelt. Dan speel je wat directer en zie je hoeveel ruimte er eigenlijk ligt. Als je de afgelopen wedstrijden gaat analyseren zie je factoren in het spel die niet goed genoeg waren. Daar zijn de automatismen een onderdeel van, maar de helft van het team is geblesseerd.”

De blessures mogen alleen niet als een excuus gelden voor het mogelijk mislopen van de landstitel. “Ik vind dat wij gewoon een heel goed team hebben en ik vind ook dat we met dit team kampioen moeten worden. Daar gaat het niet om. Maar als je zeven geblesseerden hebt is het even zoeken naar je automatismen. Dat is logisch.”

TIP: Een AZ-stunt tegen Ajax is bij Circus minimaal 3.85x je inzet waard! Vergeet ook je €250 welkomstbonus niet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Heeft Klaassen gelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
174+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie