Gaaei krijgt pijnlijke boodschap van Steijn

Foto: Gaaei krijgt pijnlijke boodschap van Steijn

Maurice Steijn zal komende zaterdag op bezoek bij RKC Waalwijk naar verwachting weer gebruikmaken van Devyne Rensch. De oefenmeester is namelijk niet gecharmeerd van de kwaliteiten van Anton Gaaei.

Ontevredenheid over kwaliteiten Gaaei

Voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat haalde Gaaei afgelopen zomer binnen, in de hoop dat hij de vertrokken Jorge Sánchez kon vervangen. De Deen maakt vooralsnog echter geen goede indruk. Tegen Feyenoord maakte hij een aantal cruciale fouten en besloot Steijn hem nog in de eerste helft naar de kant te halen.

Het was een harde klap voor de jonge rechtsback, die met de staart tussen de benen naar de kleedkamer liep. Steijn had echter het gevoel dat hij niets anders kon en vertelde woensdagmiddag op de persconferentie zeer ontevreden te zijn over de inbreng van Gaaei. Volgens de hoofdtrainer is de verdediger nog lang niet op het niveau dat hij nodig heeft om bij Ajax te slagen.

Keuze Steijn voor Rensch

Komend weekend moet Ajax bij RKC Waalwijk winnen om de druk enigszins te verlagen, waarbij Rensch normaliter zal starten. “Ik kon hem twee wedstrijden niet gebruiken. Vandaar dat Gaaei erin is gekomen, maar die heeft gewoon geen goede beurt gemaakt. Dat hebben we allemaal wel gezien”, benadrukt Steijn.

“Het is aan Rensch om weer in zijn vertrouwde positie te komen. Hij is de nummer één. Alleen nu was hij niet beschikbaar.” Ajax staat na vijf gespeelde wedstrijden op de veertiende plaats in de Nederlandse competitie. Het heeft echter nog wel een wedstrijd in te halen tegen FC Volendam, die waarschijnlijk pas in november wordt gespeeld.

Is Gaaei (op termijn) goed genoeg voor Ajax?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
8908+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie