Feyenoord-target traint al niet meer mee, transfer aanstaande

Foto: Feyenoord-target traint al niet meer mee, transfer aanstaande

Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord zich in de komende dagen definitief gaat versterken met Neraysho Kasanwirjo. Vandaag trainde hij namelijk al niet meer mee bij FC Groningen.

Dat meldt Reon Boeringa. “Neraysho Kasanwirjo traint vandaag al niet meer mee bij FC Groningen, in afwachting van zijn transfer naar Feyenoord. Deal in afrondende fase”, aldus de journalist van Voetbal International op Twitter. Daarmee lijkt Feyenoord de vervanger van de geblesseerde Gernot Trauner nagenoeg zeker binnen te hebben.

Veelzijdige oud-Ajacied

Kasanwirjo heeft nog een contract tot medio 2024, waarbij Groningen ook nog een optie heeft om het contract met één seizoen te verlengen. De verdediger moet daardoor zeker enkele miljoenen opleveren voor de Trots van het Noorden, al is het niet exact bekend wat Groningen voor bedrag verlangt.

De veelzijdige Kasanwirjo, die uit de voeten kan als centrumverdediger, rechtsback en verdedigende middenvelder, is voor Feyenoord een interessante optie. De Rotterdammers waagden eerder al pogingen voor andere transfertargets, maar kregen steeds nul op het rekest. Mogelijk dat Groningen wel wil meewerken, ook omdat het deze week centrumverdediger Mads Bech Sörensen heeft gehuurd van Premier League-club Brentford.

Na de wedstrijd van afgelopen zondag tussen Groningen en Feyenoord hebben de Rotterdammers hun concrete interesse toonbaar gemaakt in Kasanwirjo. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist in Amsterdam nooit door te breken. In de zomer van 2021 nam Groningen Kasanwirjo over van Ajax, die sindsdien uitgegroeid is tot een onbetwiste basisspeler bij de Noorderlingen.

SC Heerenveen
FC Groningen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 22 januari 2023 12:14.

Goede aanwinst?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
425+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie