‘Feyenoord-drama dreigt voor Santiago Giménez’

Foto: ‘Feyenoord-drama dreigt voor Santiago Giménez’

Feyenoord is donderdagavond groepswinnaar geworden in de Europa League dankzij een 1-0 overwinning op SS Lazio. Santiago Giménez maakte het winnende doelpunt, maar er blijft twijfel over de Mexicaanse spits.

In FC Rijnmond spreekt Arman Avsaroglu, commentator namens de NOS, zijn twijfel uit. “Ik vind hem nog wat wisselbaar. Natuurlijk brengt hij wat extra’s, een beetje grinta, tijdens zijn invalbeurt. Maar ik betwijfel of hij de eerste spits van Feyenoord wordt”, stelt hij in het regionale praatprogramma.

Geert den Ouden denkt dat Danilo Pereira baalt van diens belangrijke doelpunt. “Maar alle twee zijn ze niet in een vorm waarbij je denkt dat Danilo of Gimenez dé nummer 9 van Feyenoord is. Beide spitsen hebben niet vijf à zes weken niet achter elkaar gespeeld. Ze hebben allemaal een reeks nodig om de vorm te krijgen.”

Slot is zoekende

Avsaroglu denkt dat trainer Arne Slot nog altijd zoekende is. “Ik vond de uitspraak van Slot veelzeggend dat deze prestatie gelijkwaardig is aan het bereiken van de finale van de Conference League. Voor hem moet dit als een enorme opluchting voelen dat Feyenoord de volgende ronde van de Europa League heeft gehaald. Ik denk dat hij ziet dat de selectie minder is dan die van het vorig seizoen, maar toch staat dit team in de volgende ronde. Maar er zit zeker potentie in.”

Wint Feyenoord met 1-3 in Volendam?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Deel je die twijfel?

  • Ja
  • Nee
2527+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie