EXCLUSIEF: Koopwoede brengt Liverpool bij Chiesa

Foto: EXCLUSIEF: Koopwoede brengt Liverpool bij Chiesa

Liverpool presteert momenteel dramatisch in de Premier League. Oefenmeester Jürgen Klopp zit echter stevig in het zadel bij The Reds en dus gaat er hoogstwaarschijnlijk wat anders veranderen. De verwachting van ‘transferspecialist’ Gianluca Di Marzio is dat de Premier League-grootmacht de knip trekt in de aankomende zomer.

Een naam die genoemd wordt op Anfield Road is die van Juventus-vleugelspits Federico Chiesa. Hij zou Mohamed Salah kunnen vervangen aan de rechterkant, denkt ook Di Marzio. Chiesa lijkt in ieder geval wel open te staan voor de voorgestelde verhuizing: “Maar ik denk dat iedere speler wel onder Jürgen Klopp zou willen spelen.”

The Reds trokken de portemonnee deze winter al voor Cody Gakpo, maar daar blijft het vermoedelijk niet bij. “Ik verwacht eigenlijk dat ze een aantal woedeaankopen gaan doen, dat ze de zomertransferwindow ‘aan gaan vallen'”, aldus de Italiaan in gesprek met SoccerNews.nl.

Nieuw Liverpool-tijdperk

Di Marzio vervolgt: “Ze willen een hoop nieuwe spelers halen en op die manier een nieuw tijdperk beginnen, om weer kampioen te kunnen worden in de Premier League. Dit jaar maken ze geen positief seizoen door…” De transfergoeroe verlegt zijn focus weer naar Chiesa: “Ik denk dat het van het project afhangt, maar voor hem zou het een perfecte transfer kunnen zijn.”

De international van Italië (en dus regerend Europees kampioen) vertegenwoordigt een marktwaarde van zestig miljoen euro en ligt nog tot medio 2025 vast in Turijn. Daar zit men echter met de handen in het haar. De Oude Dame heeft een pittige straf opgelegd gekregen voor financieel gesjoemel: vijftien punten in mindering in de Serie A. In één klap lijkt Juventus kansloos te zijn voor een Champions League-ticket…

Verwacht jij transfergeweld van Liverpool?

  • Ik wel
  • Ik niet
88+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie