‘Slot gooit Oranje-international eruit’

Foto: ‘Slot gooit Oranje-international eruit’

Arne Slot moet bij zijn komst naar Liverpool zo snel mogelijk afscheid zien te nemen van Virgil van Dijk en Mohamed Salah. Althans, dat stelt René van der Gijp, die van mening is dat Slot de achteruitgang van de twee ervaren vedettes voor moet zijn.

Van der Gijp opteert voor vertrek Van Dijk en Salah bij Liverpool

Bij Vandaag Inside aan tafel vertelt Van der Gijp dat hij ziet dat er sleet op Van Dijk en Salah komt. “Ik denk dat Slot er het beste aan zou doen om jongens als Salah en Van Dijk langzaam te vervangen. Ik las dat Dortmund interesse zou hebben in Van Dijk, in plaats van Hummels. Dan speel je toch in een iets makkelijkere competitie.”

Ook voor Salah is het klaar bij Liverpool meent Van der Gijp. “Ook Salah moet gewoon weggaan. En hij is moslim, dus een stap naar de zandbak is logisch. Dat zou voor hem het beste zijn.” De voetbalanalist ging ook nog in op het akkefietje van Salah met trainer Jürgen Klopp en vertelt de frustratie van de Egyptenaar wel te begrijpen. “Hij heeft ongelooflijk gepresteerd, jaar in, jaar uit. Nu begint langzaam de sleet er een beetje op te komen. Dat valt niet mee. Je ego wordt aangetast, in de pikorde val je naar beneden.”

Derksen ziet Slot slagen bij Liverpool

Johan Derksen is in ieder geval van mening dat Slot het goed gaat doen bij Liverpool. “Ik ben overtuigd dat Slot het daar goed gaat doen. Zijn hele carrière maakt dat duidelijk. Als hulptrainer van Cambuur: alleen maar lof, fantastisch. Hij kwam bij AZ, daar vonden ze hem al belangrijker dan de hoofdtrainer, vervolgens als hoofdtrainer goed gedaan. Hij komt bij Feyenoord en eigenlijk heeft hij Dick Advocaat een beetje een draai om de oren gegeven. Hij doet het gewoon beter.”

Moet Slot Van Dijk laten gaan?

  • Ja, dat zou beter zijn
  • Nee, gewoon houden bij Liverpool
2402+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie