‘Opvolger Johan Derksen zat al in De Oranjezondag’

Foto: ‘Opvolger Johan Derksen zat al in De Oranjezondag’

Johan Derksen bevind zich inmiddels in de herfst van zijn tv-carrière. Volgens columnist Alex Mazereeuw wordt stiekem in De Oranjezondag al een beetje gezocht naar de ideale opvolger, zo schrijft hij in De Volkskrant.

‘De Oranjezondag lijkt haast een zoektocht naar de nieuwe Johan Derksen’

Mazereeuw vindt De Oranjezondag verder tegenvallen. Weinig vernieuwend. “Het programma is vooral een voortzetting van Vandaag Inside (en HLF8) met grotendeels dezelfde middelen. Verwacht geen gesprekken waar je iets van opsteekt: ook De Oranjezondag is een ongeremde meningen extravaganza.”

“Wat wil je ook, met gasten als Castricum, Guido den Aantrekker en Angela de Jong? De opperhoofden van de onvermurwbare stellingnames mogen hun zegje doen over de meest uiteenlopende onderwerpen, van de mediaoptredens van prinses Alexia en de befscène in serie Máxima tot boze tweetjes en de ontwikkelingen in de formatie. De échte expertise (sportverslaggever Noa Vahle en TUI-woordvoerder Petra Kok) zat op veilige afstand op de tweede rang.”

‘Jack van Gelder maakt vooralsnog de meeste aanspraak’

“Met die overdosis aan gepeperde meningen lijkt De Oranjezondag haast een zoektocht naar de nieuwe Johan Derksen: een meningenmachine ter rechterzijde van het politieke spectrum, die niet schroomt om te zeggen ‘waar het op staat’. Regelmatig terugkerende gast Jack van Gelder maakt vooralsnog de meeste aanspraak, als ultiem uithangbord van chronisch ontevreden Nederland. Eerder zat Prem Radhakishun al aan tafel, Den Aantrekker is gretig en ook de meningen van tv-recensent De Jong worden steeds veelzijdiger”, aldus Mazereeuw tot slot.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Jack van Gelder als opvolger van Derksen…

  • Doen!
  • Niet doen…
3222+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie