‘Dubbel Ajax-transferfeestje in zomer’

Foto: ‘Dubbel Ajax-transferfeestje in zomer’

De beide Ajax-aanvallers Antony en Sébastien Haller worden geregeld aan een transfer gelinkt, maar het is alleszins een mogelijkheid dat de buitenspeler en de spits nog een jaartje actief blijven in de Johan Cruijff ArenA. De ‘geïnteresseerden’ hebben in ieder geval geen haast.

Het Italiaanse medium Calciomercato komt vandaag met een update over Haller en Internazionale, dat hem een interessante optie vindt. De bron stelt echter voorop dat het geenszins concreet is, omdat de Nerazzurri meer zouden voelen voor de komst van Gianluca Scamacca van Sassuolo, die een tijdlang in de jeugd van PSV voetbalde. De marktwaarde van de spits wordt geschat op dertig miljoen euro (hetzelfde als die van Haller), maar hij is wat jonger dan de Ajacied én Italiaans.

Dan Antony, die de laatste weken vaak aan Bayern München wordt gelinkt. Er zijn echter veel mitsen en maren, want de Braziliaan komt pas in beeld bij Der Rekordmeister als Serge Gnabry zijn contract niet verlengt. En ook als de buitenspeler dat niet doet, zou de Bundesliga-grootmacht verder kunnen kijken.

Christopher Nkunku

Volgens de Duitse media staat er al een gesprek gepland met de zaakwaarnemer van Christopher Nkunku van RB Leipzig. In de regel vervult hij een centralere rol dan Antony, maar hij is wel wat meer geld waard dan de Ajacied: 65 miljoen euro. Hoe dan ook: Bayern zou in hem een geschikte vervanger zien voor Gnabry, en de Fransman is natuurlijk al gewend aan Bundesliga-voetbal.

Verdien 4 keer je inleg als Bayern de Champions League wint!

Gaat één van deze Ajacieden weg?

  • Dat denk ik wel
  • Ik denk het niet…
480+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie