De Ketelaere klaar om te schitteren: “Wilde alleen naar AC Milan”

Foto: De Ketelaere klaar om te schitteren: “Wilde alleen naar AC Milan”

Dinsdag kwam er eindelijk een einde aan dé Belgische transfersoap van de zomer, die Charles De Ketelaere er zelfs toe dreef om te passen voor een aantal trainingen en wedstrijden bij Club Brugge. De jonge Rode Duivel kreeg uiteindelijk zijn zin en rondde zijn transfer naar AC Milan af, waarvoor Club een recordbedrag van 35 miljoen euro incasseert. 

Voor De Ketelaere zelf lag naar verluidt een vijfjarig contract klaar dat hem jaarlijks iets minder dan 2,5 miljoen euro zou opleveren. Hij zal in San Siro net als bij Club het rugnummer 90 gaan dragen. De Ketelaere werd in Milaan alvast door een menigte fans opgewacht en hij zal een groot deel van hen al voor zich gewonnen hebben met zijn eerste interview bij de club. 

“Mijn makelaars stonden al in contact met Paolo (Maldini, red.) en Ricky (Massara, red.) sinds het begin van het jaar. Als de transfermarkt dan opengaat, is het altijd druk. Ik had dan zelf gesprekken met het bestuur en met de trainer. Ik wou alleen maar naar AC Milan komen”, vertelt hij op de officiële kanalen van de Rossoneri. “Het heeft dan toch even geduurd, maar ik ben heel blij hier nu te zijn. Ik ben doorgaans een rustige persoon, maar deze weken waren toch overweldigend.” 

Successen

De Ketelaere strijkt ook met heel wat ambitie neer in San Siro. “Milan was en is een grote club. Ik hoop dat ik kan helpen om de grote successen weer naar Milaan te brengen. Dat is het doel van het bestuur en dat is ook mijn doel voor de komende jaren”, stelt hij.

TIP: 1.38 als kampioen Milan begint met een zege in de Serie A!

Gaat dit een succes worden?

  • 100%
  • Heb mijn twijfels..
16+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie