De Graafschap bevestigt terugkeer clubicoon

Foto: De Graafschap bevestigt terugkeer clubicoon

Jan Vreman keert definitief terug als hoofdtrainer van De Graafschap. De eerstedivisionist heeft de clublegende aangesteld als opvolger van Adrie Poldervaart, die na zijn fysieke problemen de uitgang werd gewezen.

Vreman volgend seizoen weer voor de groep

Technisch manager Peter Bijvelds ziet in Vreman de juiste man. Op de clubwebsite vertelt hij: “Samen met het technisch klankbord, waar ook Guus Hiddink enorm waardevolle input heeft geleverd, hebben we vanzelfsprekend een shortlist gemaakt van potentiële en haalbare trainers. Gelet op de huidige selectie vol eigen talent en een aantal ervaren krachten, waar nog gerichte aanvulling bij zal komen, is Jan zonder enige twijfel de perfecte man voor komend seizoen.”

Vreman is al eerder gepromoveerd met een soortgelijke selectie. Bijvelds: “Jan kreeg destijds de mensen weer op de banken.” Promotie is ook nu weer het doel. “Het geloof in onze eigen talenten en de huidige ervaren spelers in de selectie, leidt tot een glasheldere en haalbare doelstelling: de play-offs om promotie. In combinatie met gerichte aankopen en het volste vertrouwen dat Jan Vreman dit team nog door kan ontwikkelen, zorgen ervoor dat we met een volle De Vijverberg uitkijken naar komend seizoen.”

Hiddink juicht Vreman toe

Ook Guus Hiddink ziet de terugkeer van Vreman helemaal zitten. “De Achterhoek en de cirkel daarom heen heeft namelijk genoeg talent om als club een eredivisiewaardig fundament neer te leggen, in combinatie met gerichte aankopen. In dat proces zitten we nu middenin en daarbij is Jan, die de huidige talenten met andere trainers uit de jeugd heeft klaargestoomd, niet alleen een hele logische, maar ook een wijze keuze. Het is voor mij ook heel duidelijk geworden dat zowel de ervaren spelers als de talenten de keus voor Vreman toejuichen. Dat maakt dit alles tot de juiste keuze.”

Winnen de Oranje-vrouwen het WK?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

De juiste man voor De Graafschap?

  • Ja
  • Nee
62+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie