‘Bizarre eis Ronaldo leidde tot breuk met zaakwaarnemer’

Foto: ‘Bizarre eis Ronaldo leidde tot breuk met zaakwaarnemer’

Cristiano Ronaldo brak vorig jaar met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes. De reden van de breuk lijkt nu uitgelekt te zijn. Volgens El Mundo Deportivo heeft Ronaldo de bizarre eis gesteld dat Mendes hem onder moest brengen bij Bayern München of Chelsea.

Mendes was jarenlang belangenhartiger van Ronaldo en tevens vertrouwenspersoon, maar sinds de aanvaller een relatie heeft met Georgina Rodríguez zijn de kaarten anders komen te liggen. Zo adviseerde Mendes Ronaldo om in 2018 bij Real Madrid te blijven, maar koos de Portugese aanvaller toch voor een transfer naar Juventus. Toen de aanvaller weg wilde uit Turijn besloot hij om Mendes daarvoor in eerste instantie niet in te lichten.

Mendes bleef echter loyaal aan Ronaldo en zorgde er mede voor dat de aanvaller kon terugkeren bij Manchester United. Het bleek uiteindelijk geen gelukkige terugkeer te zijn en onder Erik ten Hag raakte de aanvaller zelfs zijn basisplaats kwijt. Ronaldo stak vervolgens zijn frustraties niet onder stoelen of banken in een interview bij Piers Morgan.

Ronaldo stelt harde eis

Het leidde tot een vertrek bij United, maar Ronaldo wilde vervolgens alleen verder gaan bij een topclub zo meldt het Spaanse medium. “Of je brengt me naar Chelsea of Bayern München, of we gaan uit elkaar!”, zouden de woorden van Ronaldo in de richting van Mendes zijn geweest. Beide Europese topclubs wilden de aanvaller echter niet, net zoals ook andere topclubs niet meer zaten te wachten op de Portugese vedette. Ronaldo brak met zijn zaakwaarnemer en maakte uiteindelijk zonder Mendes de overstap naar het steenrijke Al-Nassr in Saudi-Arabië, waar hij een zeer lucratief contract ondertekende.

Stamford Bridge

Premier League

3 februari 2023

21:00

Chelsea
Fulham
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 3 februari 2023 22:29.

Snap jij dat Bayern en Chelsea Ronaldo niet wilden hebben?

  • Ja, heeft zijn beste tijd wel gehad
  • Nee, had nog waardevol kunnen zijn
777+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie