‘Bizar ontslagtelefoontje Maurice Steijn’

Foto: ‘Bizar ontslagtelefoontje Maurice Steijn’

Het stond afgelopen zondag 0-3 voor Feyenoord in De Klassieker tegen Ajax, waarna er vuurwerk op het veld van de Johan Cruijff ArenA gegooid werd en het duel werd gestaakt. De Amsterdammers besloten vervolgens om technisch directeur Sven Mislintat te ontslaan, maar die had op dat moment trainer Maurice Steijn al ontslagen, aldus Vandaag Inside.

‘Sven Mislintat ontsloeg Maurice Steijn per telefoon’

In de show van gisteravond kwam dat onderwerp ter sprake en presentator Wilfred Genee vroeg aan marketeer Chris Woerts: “Ik hoorde dat Mislintat in eerste instantie Steijn had ontslagen, maar dat hij daarna zelf werd ontslagen. Hoe zit dat nou precies?” Woerts reageerde: “Dat heb ik zondagavond ook gehoord. Uit het Haagse, waar Maurice vandaan komt. Maar ik krijg het niet bevestigd.”

“Mislintat zou Steijn gebeld hebben en gezegd hebben: Maurice, we stoppen ermee”, aldus de marketeer (en ‘insider’). “Een vlucht naar voren om zijn eigen hachje te redden. Dat is toen terechtgekomen bij Ajax en de club zou hebben gezegd: dat gaan we niet doen. Maar niemand wil erover praten, niemand wil het bevestigen. Het kan zomaar waar zijn, maar het kan ook zomaar niet waar zijn.”

Komt Steijn nog aan de beurt?

Mislintat heeft dus het veld geruimd, maar Steijn zou zomaar eens de volgende kunnen zijn. Valentijn Driessen liet eerder in de podcast Kick-off weten: “Normaal gesproken zou je zeggen dat hij de tijd krijgt tot de interlandperiode, maar als je zaterdag met dikke cijfers bij RKC Waalwijk eraf gaat, dan ontstaat er een totaal nieuwe dynamiek. Hoe snel dat kan gaan bij Ajax, heb je afgelopen week al gezien.”

Geloof jij dit?

  • Ik wel
  • Ik niet
1540+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie