BILD: Jude Bellingham-transfer zo goed als zeker

Foto: BILD: Jude Bellingham-transfer zo goed als zeker

Het is zo goed als zeker dat Jude Bellingham volgend jaar te bewonderen is in het Estadio Santiago Bernabéu. Het begeerde jonge talent lijkt na een lange tijd van onzekerheid zijn keuze gemaakt te hebben en hij lijkt te gaan voor Real Madrid. Volgens BILD moet er alleen nog een handtekening gezet worden. 

‘Bellingham sluit persoonlijk akkoord met Real Madrid’

Bellingham zou al een persoonlijk akkoord bereikt hebben met Real Madrid. Volgens de laatste berichten heeft De Koninklijke voor de Engelsman een contract klaarliggen tot en met 2029 en hij zou naar verluidt een salaris van 20 miljoen per jaar op kunnen strijken. Het is nu de beurt aan de beide clubs om met een passend akkoord te komen over het 19-jarige ‘generationele’ talent. Volgens BILD vinden deze week de onderhandelingen plaats. José Ángel Sánchez, algemeen directeur van Real Madrid, zou afgereisd zijn naar Dortmund en gaat de gesprekken naar verluidt leiden voor Real. 

100 miljoen euro

Het Duitse medium meldt dat Real Madrid de transfer snel wil afronden. Het zou gaan om een vast bedrag van 100 miljoen euro, waarbij er over de eventuele bonussen nog gesproken moet worden. Borussia Dortmund is al nadrukkelijk op zoek naar een vervanger. Die zoekt de Duitse grootmacht volgens het geruchtencircuit onder andere bij Ajax, waar Dortmund geïnteresseerd zou zijn in Edson Álvarez. De Mexicaan vertrekt zo goed als zeker deze zomer uit Amsterdam.

Moet hij naar Madrid gaan?

  • Ja
  • Nee
87+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie