Antony doet ‘opvallende’ onthulling na afrekening met doelpuntendroogte

Foto: Antony doet ‘opvallende’ onthulling na afrekening met doelpuntendroogte

Manchester United-aanvaller Antony liet zich vrijdagavond eindelijk weer eens gelden. De Braziliaan scoorde de vroege openingstreffer in het FA Cup-duel tegen Everton en maakte daarmee een einde aan een serie van acht wedstrijden zonder doelpunt. Het zorgde na afloop van het duel voor opluchting bij de vleugelspeler.

Antony scoorde al vroeg in het bekerduel, waarbij de aanvaller een voorzet van Marcus Rashford wist binnen te glijden. Na afloop van het duel verklaarde Antony tegenover het Braziliaanse TNT Sport blij te zijn met zijn optreden. “Ik sta hier met een gevoel van geluk. Ik ben blij om weer te scoren, helemaal in eigen huis. Ik heb een aantal persoonlijke doelen voor mezelf gesteld en het is fijn dat ik direct gescoord heb, nadat ik die doelen geformuleerd had. Maar uiteraard is de kwalificatie van Manchester United het belangrijkste.”

Privéproblemen voor Antony

De aanvaller onthulde ook dat hij een moeilijke periode achter de rug heeft, waarbij hij naar eigen zeggen diep geraakt is in de privésfeer. “Het was een heel, heel moeilijk moment voor me. Ik ben God heel dankbaar dat ik het nu achter me kan laten en ben ook de club, de spelers en de manager dankbaar. Ik ben ook mijn familie dankbaar. Op dit soort momenten merk je wie er echt van je houdt, deze goal draag ik aan hen op.”

Antony is blij dat hij weer over het dode punt heen is met zijn doelpunt en hoopt de lijn door te kunnen trekken tijdens de rest van het seizoen. “Ik ben blij dat ik gescoord heb en hoop dat ik zo door kan gaan, want dit wordt een jaar waarin we veel kunnen winnen. Daar ben ik honderd procent op gefocust, om de club en de supporters iets te geven. We weten allemaal hoe groot deze club is, we willen Manchester United terugbrengen waar ze hoort te zijn.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 januari 2023 13:26.

Denk jij dat Antony gaat slagen bij United?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, wordt een van de grootste miskopen van United
493+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie