‘United wijst topkandidaat aan bij Solskjaer-breuk’

Foto: ‘United wijst topkandidaat aan bij Solskjaer-breuk’

Manchester United weigert het volledige vertrouwen uit te spreken in Ole Gunnar Solskjaer. De clubleiding steunt de Noorse oefenmeester nog altijd, maar is achter de schermen al bezig met Plan B.

Gaat United buiten de topvier eindigen? Verdien 2,4 keer je inzet via bet365!

Volgens Engelse media heeft United het lijstje met mogelijke opvolgers al klaar. Namen als Antonio Conte, Zinédine Zidane (allebei clubloos) en Erik ten Hag (Ajax) worden volop genoemd, maar om uiteenlopende redenen lijken zij (voorlopig) niet haalbaar. Bovendien zouden er toenemende twijfels zijn over de Italiaan Conte.

Rodgers



The Daily Star heeft vernomen dat Manchester United inmiddels een nieuwe topkandidaat heeft gevonden. ‘The Red Devils’ zouden Brendan Rodgers hebben aangemerkt als ideale opvolger van Solskjaer, mocht hij het niet meer op de rails krijgen. De 48-jarige Noord-Ier is al een aantal seizoenen succesvol met Leicester City en heeft bij aartsrivaal Liverpool al ervaring opgedaan met het coachen van een topclub.

Solskjaer 

Voor Solskjaer draait op dit moment alles om overleven. De Noor kent een zeer wisselvallige start van het seizoen, waarbij United afgelopen zondag een historische 0-5 nederlaag leed tegen Liverpool. Sindsdien is de positie van Solskjaer aan de orde van de dag in Manchester. Er komt bovendien een loodzwaar programma aan, te beginnen tegen Tottenham Hotspur.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Een goede zet?

  • Ja
  • Nee
96+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie