Zlatan Ibrahimovic (39) blijft maar verbazen in Italië

In de Italiaanse Serie A blijft AC Milan voorlopig het klassement aanvoeren. Maandagavond moesten de Rossoneri wel vrede nemen met een puntendeling, de topper tegen AS Roma eindigde op 3-3. Maar het was andermaal Zlatan Ibrahimovic die met alle aandacht ging lopen.

In het slot van de wedstrijd kende de Zweedse superster een ongelukkig moment, toen hij onbedoeld de gelijkmaker van de Romeinen inleidde. Maar verder was hij opnieuw van goudwaarde voor de Milanezen. Zlatan had de score immers al na twee minuten geopend en in de tweede helft scoorde hij ook zijn tweede van de avond.

Hierdoor staat de spits momenteel bovenaan de topschutterslijst in de Serie A. Hij heeft inmiddels al 6 keer gescoord en had daar amper 3 (!) competitiewedstrijden voor nodig. In totaal zit hij dan weer aan 16 goals en 5 assists in 21 competitiewedstrijden sinds zijn terugkeer naar Milaan. Verbazingwekkende cijfers dus gezien de aanvaller inmiddels alweer 39 jaar is.