Messi selecteert 15 gróótste talenten en geeft mening over Frenkie

Foto: Messi selecteert 15 gróótste talenten en geeft mening over Frenkie

Lionel Messi heeft voor het spel Topps Cards de in zijn ogen vijftien grootste talenten in het voetbal geselecteerd. In de categorie Youth on the Rise heeft hij onder meer een plekje ingeruimd voor zijn FC Barcelona-teamgenoot Frenkie de Jong.

De Argentijnse superster vertelt over de Oranje-international: “Hij behoort tot de meest complete passers die ik heb gezien op zijn leeftijd.” Ook Joshua Kimmich behoort tot de lijst, ondanks het feit dat de speler van Bayern München al 25 jaar oud is en dus eigenlijk geen talent meer genoemd kan worden: “Een ongelooflijke vleugelverdediger.”

Messi heeft ook een compliment over voor een andere Barça-ploeggenoot, hij noemt de snelheid van Ousmane Dembélé op de trainingen in Catalonië namelijk ‘angstaanjagend’. Jadon Sancho van Borussia Dortmund is volgens de aanvaller een ‘ongelooflijke dribbelaar’ en Mason Mount van Chelsea ‘heeft de potentie om een van de beste spelers ter wereld te worden’.

De volledige lijst: Frenkie de Jong (Barcelona), João Félix (Atlético Madrid), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Houssem Aouar (Olympique Lyon), Ousmane Dembélé (Barcelona), Éder Militão (Real Madrid), Luka Jovic (Real Madrid), Phil Foden (Manchester City), Mason Mount (Chelsea), Christian Pulisic (Chelsea), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Benjamin Pavard (Bayern München), Joshua Kimmich (Bayern München), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Bayer Leverkusen)

Mooie lijst?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
476+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie