Inter: ‘Ik hoef jullie niet te vertellen dat hij in de zomer transfervrij is’

Foto: Inter: ‘Ik hoef jullie niet te vertellen dat hij in de zomer transfervrij is’

Christian Eriksen wordt al enige tijd nadrukkelijk in verband gebracht met Internazionale. De Deen zal volgens verschillende media uit Engeland, Italië maar ook uit Denemarken, deze maand nog de overstap naar de Serie A maken. Internationale ontkent deze geruchten echter.

Inter ontkrachtte maandagavond de berichtgeving, de club uit Milaan geeft wel toe dat de club op zoek is naar een middenvelder. “We hebben contact met diverse zaakwaarnemers en clubs om de al hoge kwaliteit van de selectie te verhogen”, zo zei algemeen directeur Giuseppe Marotta. “Het einde is nog niet in zicht. We willen het rustig aan doen en de juiste beslissingen nemen, ook al betekent dat wellicht dat we geen spelers halen.”

“Ik wil liever geen namen noemen, maar we zijn zeer actief op de transfermarkt. Wie er komt, hangt ook af van wie er gaat. Op dit moment zijn we op zoek naar een middenvelder en een vleugelaanvaller. Als spelers vragen om te mogen gaan, zullen we proberen daarin mee te gaan, maar voorlopig hebben we dergelijke verzoeken niet ontvangen.”

Christian Eriksen is niet de enige naam die wordt genoemd. Ook Arturo Vidal zou ook in de belangstelling staan van de blauwzwarte uit Milaan. Marotta ging niet in op de eventuele komst van de Chileen, maar wél op de berichtgeving rondom Eriksen. Het is een eer dat we als Inter vaak in verband gebracht worden met spelers van grote kwaliteit, maar we hebben geen contact gehad met Tottenham. Ik hoef jullie niet te vertellen dat hij een getalenteerde speler is en ook niet dat hij in de zomer transfervrij is.”

Het contract van de Deen loopt in de zomermaanden ten einde, Europese topclubs zouden de oud-Ajacied dus voor een schrijntje over kunnen nemen. Real Madrid, Manchester United, Paris Saint Germain en Juventus zouden ook interesse hebben.

Denk jij dat Eriksen naar Internazionale gaat?

  • Ja, deze transferperiode nog
  • Ja, aankomende zomer
  • Nee, hij verkast naar een andere club
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie