‘Feyenoord-record verdubbeld: 50 miljoen’

Foto: ‘Feyenoord-record verdubbeld: 50 miljoen’

Voor de winterstop deed hij het een stuk beter dan daarna, maar nog steeds wordt Santiago Giménez goed in de gaten gehouden door de nodige Europese grootmachten. En misschien kunnen we wel een Londense oorlog om de handtekening van de Feyenoord-spits verwachten…

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

’50 miljoen euro voor Santiago Giménez’

De Engelse roddelmedia beroepen zich op ‘bronnen in de naaste omgeving van Giménez’ en melden dat Tottenham Hotspur een oogje heeft op de Mexicaan. The Spurs kampen nog altijd met de erfenis van Harry Kane, die voorafgaand aan het huidige voetbalseizoen voor veel geld naar Bayern München vertrok. Trainer Ange Postecoglu kan wel een nieuwe nummer negen gebruiken en zou Santi dus op zijn verlanglijstje gezet hebben.

Journalist Rudy Galetti (van onder meer Sky Sport Italia) meldt daarnaast dat Arsenal Giménez maar wat graag vast wil leggen. Volgens de verslaggever houden The Gunners de topscorer van Feyenoord (24 doelpunten) al een hele tijd in de gaten en zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat ze binnenkort doorpakken. Men verwacht overigens dat de hoge heren in De Kuip pas ‘ja’ zeggen bij een bod van vijftig miljoen euro. Dat zou een verdubbeling betekenen van het huidige transferrecord in Rotterdam-Zuid.

Of toch naar Italië?

‘Transfergoeroe’ Gianluca Di Marzio vertelde een tijdje geleden over Giménez aan SoccerNews.nl: “Napoli is echt in hem geïnteresseerd. Ze hebben hem al vaak gescout.” Máár: “We weten nog niet wie daar volgend seizoen voor de groep staat. Als Francesco Calzona zo doorgaat zou hij de man kunnen zijn, maar dan moet Napoli wel tot een akkoord komen met het nationale team van Slowakije. Wat zeker is, is dat de Giménez scouten. Ze zijn van hem onder de indruk, al hebben ze ook een oogje op Boniface van Bayer Leverkusen, die natuurlijk op Osimhen lijkt. Maar Boniface staat ook in de belangstelling van Juventus.”

50 miljoen?

  • Mooie prijs
  • Dat is hij niet waard
3907+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie