‘Feyenoord gaat voor stunttransfer’

Foto: ‘Feyenoord gaat voor stunttransfer’

Feyenoord heeft een nieuwe buitenspeler op het oog, een oude bekende, want de Rotterdammers trokken eerder al eens aan Bryan Gil van Tottenham Hotspur. In De Kuip heeft men de jonge vleugelspits nog altijd niet uit het hoofd gezet, aldus 1908.nl. Sterker nog: er zouden al concrete gesprekken lopen om een deal mogelijk te maken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Feyenoord geeft gas voor Bryan Gil’

De bovengenoemde bron schrijft op donderdagmiddag: “Er is door Feyenoord in april al een formeel, concreet voorstel op tafel neergelegd voor de diensten van Gil, die intern wordt gezien als een gewenste ‘versterking aan de bovenkant’.” Daar voegt men overigens wel aan toe dat de kans op slagen relatief laag is, vanwege het ‘hoge segment’ waarin de Spanjaard zich bevindt.

Desondanks zet de huidige nummer twee van de Eredivisie dus zijn beste beentje voor: “Mochten Tottenham en Gil ingaan op het meest recente Rotterdamse voorstel, kan de Spanjaard zich per 1 juli officieel speler van Feyenoord noemen. Het is nog niet duidelijk waar een mogelijke deal op uit zal draaien: zowel huren, kopen, als huren met een koopoptie zijn voor Feyenoord bespreekbaar, maar de Rotterdammers willen versterkingen uit het hoge segment het liefst langdurig aan zich laten verbinden.”

Niet geïnteresseerd in verhuur

In de afgelopen winter gooiden de Rotterdammers al een balletje op bij Gil, maar die wilde zich toen bewijzen bij The Spurs. Ook Real Sociedad en Brighton & Hove Albion visten daarom achter het net. Volgens Fabrizio Romano is de aanvaller overigens geenszins geïnteresseerd in een verhuurperiode: er moet een definitieve deal aan te pas komen om hem weg te lokken uit Londen.

Interessante speler?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1359+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie