Talpa en Viaplay hebben groot nieuws voor voetbalfans

Foto: Talpa en Viaplay hebben groot nieuws voor voetbalfans

Goed nieuws voor de voetballiefhebber, Talpa en Viaplay slaan de handen ineen. Vanaf vrijdag zijn diverse sportwedstrijden op het kanaal SBS9 te zien, waaronder wedstrijden uit de Bundesliga en Premier League. Ook Formule1-fans en dartsliefhebbers kunnen straks hun sport op het SBS-kanaal volgen.

Talpa en Viaplay slaan handen ineen en brengen Bundesliga en Premier League-wedstrijden op open kanaal

Frans Klein, directeur Video van Talpa, geeft in een reactie aan blij te zijn met de samenwerking. “Dit is voor ons een prachtige samenwerking. Viaplay heeft een groot aanbod van mooie content, waaronder livesport. En dan met name sporten die in Nederland immens populaire zijn: Formule 1, darts, voetbal uit omringende landen. Wij zijn blij dat we sportminnend Nederland een selectie van de sportevenementen van Viaplay kunnen aanbieden op het open net.”

Namens Viaplay Nederland spreekt Marco Zwaneveld van een mooie volgende stap voor de betaalzender. “We kunnen de kijker met Viaplay TV trakteren op een unieke selectie sportcontent van de bovenste plank. Het wordt een mooie mix van alles wat we te bieden hebben op onze eigen streamingdienst, uiteraard met aandacht voor de Nederlandse helden zoals Max Verstappen, Nathan Aké en Michael van Gerwen.”

Zaterdag is de eerste Premier League-wedstrijd te zien op SBS9. Fulham – Newcastle United (16.00 uur) is dan live te zien. Maandagavond volgt Tottenham Hotspur – Nottingham Forest om 21.00 uur. Daarna volgen nog duels van Manchester City en Chelsea op respectievelijk zaterdag 13 en maandag 15 april.

Een mooie zet van de zenders?

  • Ja, absoluut
  • Nee, had van mij niet gehoeven
503+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie