‘Voorbeeld’ Ronaldo ontkracht hardnekkige geruchten

Foto: ‘Voorbeeld’ Ronaldo ontkracht hardnekkige geruchten

Cristiano Ronaldo heeft via Instagram gereageerd om geruchten, dat hij gedreigd zou hebben het Portugese kamp in Qatar te verlaten. De vedette stormde na de achtste finale tegen Zwitserland weg, nadat hij op de bank werd gezet door bondscoach Fernando Santos.

De zus van Ronaldo smeekte hem woensdag nog om naar huis te komen, daar wordt hij namelijk wél gewaard. Sportkrant Record bracht het nieuws dat Ronaldo dreigde om de selectie te verlaten, maar dat wordt door de Portugese voetbalbond (FPF) stellig ontkent. CR7 reageerde met een cryptisch statement.

“Deze groep is te hecht om te worden verscheurd door externe krachten. Deze natie is te dapper om zich angst te laten aanjagen door tegenslag. Een team in de puurste zin van het woord, dat tot het einde zal blijven vechten voor de droom! Geloof in ons! Força, Portugal!”, schrijft de 37-jarige aanvaller donderdag op Instagram.

“Cristiano is een voorbeeld”

Otávio kreeg tijdens een persconferentie de nodige vragen over Ronaldo. De 27-jarige middenvelder van FC Porto zegt dat er weinig aan de hand is. “Het is normaal dat hij ervan baalt dat hij niet speelt, maar dat geldt voor alle spelers, niet alleen voor Cristiano. Alles wat hij doet of niet doet, is nieuws. Soms worden ook alleen de negatieve details uitgelicht. Cristiano is een voorbeeld, hij is onze aanvoerder. Zelfs toen hij wist dat hij niet zou spelen, was hij een van de spelers die het team het meest steunde.”

Scoort Ronaldo de laatste goal tegen Marokko?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zou jij Ronaldo speelminuten geven tegen Marokko?

  • Ja
  • Nee
188+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie