Voor 1 miljoen aan spullen gestolen bij speler Manchester City

Foto: Voor 1 miljoen aan spullen gestolen bij speler Manchester City

Terwijl Jack Grealish de hele wedstrijd op het veld stond tegen Everton werd er ingebroken in zijn huis. Tijdens de inbraak zaten er meerdere familieleden thuis naar de wedstrijd te kijken. Er zou voor ruim 1 miljoen euro aan horloges en andere sieraden zijn gestolen in het huis van de Engelse topvoetballer.

Familie Grealish staat doodsangsten uit tijdens inbraak 

The Mirror geeft aan dat rond tien uur Engelse tijd de politie werd gebeld wegens een inbraak bij de woning van Grealish. Zo is de politie uitgerukt met honden en kwam er ook een helikopter af op de melding. Toen de politie aankwam waren de dieven al weer verdwenen. Er werd een zoektocht ingezet, maar er werd niemand gevonden door de politie.

Er zouden 10 mensen in het huis aanwezig zijn geweest tijdens de inbraak. De mensen in het huis zouden wat hebben gehoord en toen zijn de veiligheidsdiensten gebeld via een panic button. De familie zou doodsangsten uit hebben gestaan tijdens de inbraak. Uiteindelijk is er dus voor iets meer dan 1 miljoen euro aan sieraden en horloges meegenomen door de dieven. Het goede nieuws is dat er niemand gewond is geraakt tijdens de inbraak.

Niet de eerste voetballer

Topvoetballers zijn steeds vaker het doelwit van inbrekers. Zo werd er eerder ingebroken bij Raheem Sterling en João Cancelo. Verder werd Dele Alli aangevallen in zijn eigen huis bij een inbraak. Voetballers hebben vaak dure spullen en zijn tijdens wedstrijden niet thuis, waardoor het voor inbrekers aantrekkelijke doelwitten lijken te zijn.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie