Van der Gijp zet vrouw Noppert te kijk met pijnlijke uitspraak

Foto: Van der Gijp zet vrouw Noppert te kijk met pijnlijke uitspraak

Andries Noppert ging zondag opnieuw opzichtig in de fout tijdens het duel tussen sc Heerenveen en AZ. De blunder van de doelman zorgde ervoor dat de Friezen een zekere overwinning lieten glippen. Volgens Johan Derksen moet trainer Kees van Wonderen ingrijpen en de doelman passeren.

Blunderende Noppert

“Ik zit dat nu een jaar te bekijken. Die man is niet uit vorm, nee die is helemaal weg. Er is niets meer over van de keeper van het Nederlands elftal”, stelt Derksen in het praatprogramma Vandaag Inside over Noppert. Dat Van Wonderen het enigszins allemaal wegwuift leidt tot onbegrip bij Derksen. “Zijn trainer wil positief overkomen en gaat hem dan als een demagoog steunen door te zeggen: Mensen die in de problemen zitten moeten we steunen, en zo. Hem moet je niet meer steunen.”

Ook René van der Gijp gaat op de situatie van Noppert in en zorgt vervolgens voor de nodige hilariteit aan tafel. “Het is ook voor de vrouw van die jongen vervelend. De eerste keer zegt die nog: Joh, kan een keer gebeuren, kun je niks aan doen...Maar na tien keer kun je dat niet meer zeggen. Na tien keer zegt die vrouw waarschijnlijk ook als hij thuiskomt: Je bent een kutkeeper.”

Noppert moet gepasseerd worden

Volgens Derksen is dan ook de hoogste tijd dat Van Wonderen Noppert er eens naast zet. “De club is in de problemen, de trainer heeft al een keer witte zakdoekjes gezien dankzij hem, en ook de spelers zullen zeggen: Hij kost ons iedere week punten. Op een gegeven moment is het afgelopen. Dan moet je als trainer een conclusie trekken. Ik denk dat hij nu tien wedstrijden achter elkaar faalt. Het is niet meer een keer een slechte dag. Bij de eerste goal van AZ had hij ook de voorzet kunnen onderscheppen.”

Moet Van Wonderen Noppert passeren?

  • Ja
  • Nee
1435+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie