‘Topcompetitie lonkt voor gewilde Blind’

Foto: ‘Topcompetitie lonkt voor gewilde Blind’

Het is zeker nog geen uitgemaakte zaak dat Daley Blind naar Antwerp FC vertrekt. Naar verluidt dingt ook een Real Sociedad naar de handtekening van de bij Ajax vertrokken verdediger.

Dinsdag werd de verbintenis van de 32-jarige Blind bij Ajax ontbonden. Hierdoor kan hij rond de jaarwisseling al op zoek naar een nieuw avontuur. Waar dat precies ligt is nog niet helemaal duidelijk. Voetbal International meldt dat de linkspoot eind oktober nog dichtbij een move naar Japan was. Blind stond zelf open voor een transfer naar Urawa Red Diamonds, maar die ketste op het laatste moment af.

Blind wordt al langere tijd aan Antwerp gelinkt. Technisch directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel hebben laten blijken dat ze de Amsterdammer graag naar de Jupiler Pro League halen. De club haalt de laatste jaren steeds meer routiniers naar De Bosuil. Doordat het geen transfersom zal hoeven te betalen, is er wat extra ruimte voor tekengeld en een stevig salaris.

Spaanse concurrentie

Volgens onder meer Voetbal International en De Telegraaf moet Antwerp wel zien af te rekenen met Real Sociedad. De Basken staan momenteel derde achter FC Barcelona en Real Madrid, en zien naar verluidt in Blind een belangrijke aanvulling van de selectie. De Oranje-international wordt met een move naar de MLS overigens ook weer gelinkt aan een avontuur hier verder vandaan.

Zie je Sociedad de Europa League winnen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is Sociedad sportief de mooiste uitdaging?

  • 100%
  • Vind ik niet
580+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie