Ten Hag sust ‘Antony-relletje’

Foto: Ten Hag sust ‘Antony-relletje’

Erik ten Hag vindt dat Antony een waardevolle speler is voor zijn elftal. De oefenmeester neemt het op voor de Braziliaanse aanvaller, die regelmatig bekritiseert wordt. Ten Hag wijst echter op de goede resultaten als Antony meedoet. De Nederlandse trainer ging ook nog in op het akkefietje tussen Antony en Bruno Fernandes, dat volgens Ten Hag niet veel voorstelde.

Op de website van Manchester United stelt Ten Hag dat als Antony speelt, zijn ploeg ook wint. “Dat is een prima weergave van hoe goed hij presteert.” Antony zegevierde maar liefst twaalf keer als basisspeler in de zeventienwedstrijden waarin hij in actie kwam.

Kritische Ten Hag

Ten Hag stelt dat het echter altijd beter kan. “Ik zie ruimte voor verbetering. We willen bijvoorbeeld dat hij directer speelt en meer betrokken is bij het spel.” Volgens Ten Hag is de vleugelspeler een uitstekende toevoeging aan zijn elftal. “Het team presteert beter als hij op het veld staat. Dat is een goede basis om op voort te bouwen. Ik denk dat hij met zijn kwaliteiten en talent nog meer kan.”

De Nederlandse oefenmeester ging ook nog in op de woordenwisseling die Antony vorige week woensdag had met Fernandes in de competitiewedstrijd tegen Crystal Palace. “Het zijn allebei spelers die met hun hart spelen. Daardoor zijn beiden op hun best. Het is een bepaalde balans. Soms lopen de emoties tussen spelers hoog op, maar daarna gaan ze weer goed met elkaar om. Van een probleem is geen sprake. Ik denk zeker niet dat de spelers zich aan hem ergeren.”

City Ground, Nottingham

Carabao Cup

25 januari 2023

21:00

Nottingham Forest
Manchester United
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 januari 2023 20:27.

Heeft United teveel betaald voor Antony?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
188+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie