Team USA-legende Hope Solo vast voor heftige aanklacht

Foto: Team USA-legende Hope Solo vast voor heftige aanklacht

Hope Solo is deze week aangehouden in North-Carolina. De voormalig doelvrouw van Team USA, drie keer verkozen tot de beste keepster ter wereld, zit vast op verdenking van kindermishandeling, verzet bij haar arrestatie en rijden onder invloed.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Agenten arresteerden Solo op de parkeerplaats van een Walmart in Winston-Salem terwijl ze met haar twee kinderen in het voertuig zat. Volgens een getuige zou ze zeker een uur met draaiende motor hebben gezeten, niet in staat om weg te rijden. Een gewaarschuwde politieman bespeurde een alcohollucht, maar Solo weigerde een blaastest. Daarop is ze meegenomen en heeft ze bloed moeten afstaan.”

Haar raadsman reageert: “Op advies van de advocaten kan Hope niet over deze situatie praten. Maar ze wil dat iedereen weet dat haar kinderen haar leven zijn, dat ze onmiddellijk werd vrijgelaten en nu thuis is bij haar familie, dat het verhaal sympathieker is dan de aanvankelijke beschuldigingen suggereren, en dat ze uitkijkt naar haar kans om zich tegen deze beschuldigingen te verdedigen.”

Veelpleegster

Solo (40), goed voor ruim tweehonderd interlands namens Amerika, is al eens eerder in opspraak geweest wegens geweld jegens agenten en rijden onder invloed. Ze is getrouwd met oud-American football-speler Jerramy Stevens, van wie ze in 2020 beviel van een tweeling.

Gaat Team USA stunten op het komende WK? Waag een gokje bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Hope Solo (@hopesolo)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Hope Solo (@hopesolo)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Hope Solo (@hopesolo)

Ken jij Hope Solo?

  • Ja
  • Nee
45+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie