Te Wierik deelt sneert uit aan FC Groningen: “Laatste weken waren vervelend”

Foto: Te Wierik deelt sneert uit aan FC Groningen: “Laatste weken waren vervelend”

Mike te Wierik is in zijn nopjes met zijn overgang naar FC Emmen. De ervaren centrumverdediger verliet FC Groningen transfervrij, nadat hij onvoldoende perspectief van de club kreeg geboden. Te Wierik zegt het afscheid als vervelend hebben te ervaren, maar is blij met de vele steun die hij in de afgelopen weken heeft gekregen.

“Ja, die laatste weken waren vervelend”, zegt Te Wierik in een interview met Voetbal International. “De trainer (Dennis van der Ree, red.) kan natuurlijk een andere keuze maken. Alleen vorige week zondag was voor mij wel echt de druppel, tegen Volendam.”

Te Wierik werd ondanks een blessure van Radinio Balker opnieuw gepasseerd voor de wedstrijd tegen FC Volendam, waardoor de maat vol was voor de verdediger. “Maar oké, dat is gebeurd. Ik heb mijn zegje daarover gedaan, maar ik had natuurlijk wel gehoopt op een andere manier weg te gaan.” Desondanks heeft Te Wierik een hoop steun gehad. “Ik moet zeggen dat ik wel ontzettend veel berichtjes heb gehad van fans van FC Groningen toen ik wegging, dat doet je dan wel heel goed.”

Emmen maakte direct gebruik van de transfervrije status van Te Wierik, die direct het vertrouwen heeft gekregen en zijn debuut maakte tegen Vitesse. “Dat is wel lekker. Ik ben hier met open armen ontvangen, daar ben ik heel blij mee. Dat doet je goed en het bevestigt ook dat dit een goede keuze was, om hier naartoe te gaan en te voetballen.”

Wie eindigt dit seizoen hoger?

  • FC Emmen
  • FC Groningen
175+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie