‘Ronaldo voorziet Eredivisie-probleem’

Foto: ‘Ronaldo voorziet Eredivisie-probleem’

Cristiano Ronaldo zal niet meer terugkeren op de Europese voetbalvelden. Dat vertelde de Portugese superster tijdens een persmoment tegenover de aanwezige media het Estádio Algarve in het Portugese Faro. Ronaldo is momenteel met zijn Saudische club Al-Nassr op trainingskamp in Portugal.

Ronaldo ziet Europese terugkeer niet zitten

“Ik zal niet terugkeren in het Europese voetbal, die deur is definitief dicht”, vertelde Ronaldo op het persmoment in Portugal. Ik ben nu 38 jaar oud en het voetbal in Europa heeft een hoop kwaliteit ingeleverd. Alleen de Premier League springt er nog bovenuit. Die competitie ligt echt een straatlengte voor op de andere competities in Europa.”

Volgens Ronaldo is het honderd procent uitgesloten dat hij nog uit gaat komen voor een Europese club, terwijl hij een overgang naar de MLS ook niet ziet zitten. “Ik heb de deur geopend naar de Saudische competitie en nu wil bijna iedereen daar spelen.” Daarmee doelde Ronaldo op andere grote namen zoals Karim Benzema, N’Golo Kanté en Roberto Firmino. “En dat ik naar Saudi-Arabië ben gekomen is cruciaal geweest in de komst van deze spelers. Dat is gewoon een feit.”

De Portugees recordinternational voorziet dan ook een mooie toekomst voor de Saudische competitie en verwijst onder meer naar de Eredivisie. “Het komende jaar zullen er steeds meer topspelers voor dat land kiezen. En de Saudische competitie zal de Turkse en Nederlandse competitie voorbijstreven.”

Denk jij dat de Saudische competitie groter wordt dan de Eredivisie?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat is voor even een hype, maar is straks weer voorbij
1437+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie