Ronaldo duikt op bij oude club

Foto: Ronaldo duikt op bij oude club

Cristiano Ronaldo werd vier dagen geleden uitgeschakeld met Portugal op het WK. De aanvaller heeft niet veel tijd nodig gehad om daar van bij te komen. Nog geen week na zijn laatste wedstrijd op het WK, stond de Portugees bij Real Madrid alweer op het trainingsveld.

Volgens Spaanse media kan Ronaldo zijn conditie op pijl houden bij zijn oud-werkgever. De voormalig vedette van de ploeg traint niet met de selectie van Carlo Ancelotti mee. De 37-jarige Portugees werkte onder begeleiding van zijn eigen staf een training af, terwijl de Italiaanse oefenmeester op een ander veld van het trainingscomplex bezig was met de oefensessie voor het eerste elftal.

Ronaldo lijkt zich derhalve nog niet te kunnen verheugen op een terugkeer in het Estadio Bernabeau. De Portugees speelde van 2009 tot 2018 voor De Koninklijke en maakte in totaal 451 doelpunten voor de Spaanse grootmacht. Na zijn vertrek bij Real Madrid (eerst naar Juventus, daarna naar Manchester United) ging het bergafwaarts met de Portugees.

Ronaldo wilde de grote oren droom van Juventus graag helpen verwezenlijken, maar het lukte de Portugees in Italië niet om De Oude Dame op sleeptouw te nemen zoals hij dat bij Real Madrid in het verleden deed.

Cristiano Ronaldo

Ronaldo wil er naar verluidt alles aan doen om topfit aan de tweede seizoenshelft te kunnen starten. Opvallend is wel dat hij ervoor kiest om zijn training in Europa verder te zetten. Dit vooral omdat de meest concrete aanbiedingen niet van de Europese velden komen: Al Nassr zou Ronaldo een duizelingwekkend salaris van honderden miljoenen euro’s per jaar hebben voorgeschoteld.

De kans blijft aanwezig dat Ronaldo, helemaal na het teleurstellende einde van het WK en de manier waarop hij afscheid nam van Manchester United, zich nog één keer wil bewijzen op de Europese velden. Of dat bij Real Madrid gaat gebeuren – sterspeler Karim Benzema is immers geblesseerd – is nog de vraag. Sporting Lissabon werd de afgelopen maanden nadrukkelijk in verband gebracht, maar die naam verschijnt sinds de contractontbinding eigenlijk niet meer in de media.

Ronaldo nog terug op Europese velden?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
283+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie