‘Real Madrid bereid 140 miljoen te betalen’

Foto: ‘Real Madrid bereid 140 miljoen te betalen’

Jude Bellingham is hét nieuwe toptalent van de huidige generatie waar de grootmachten achter aan zitten. Soms vergeet je misschien dat de controleur van Borussia Dortmund nog maar 19 jaar oud is, want ondanks zijn leeftijd neemt hij een hoop verantwoordelijk op zich in het Signal Iduna Park. Die volwassenheid is mede de reden dat onder andere Real Madrid bereid is om ver te gaan voor de Engelsman. 

Bellingham is aangeschoten wild op transfermarkt

Veel topclubs hopen deze zomer hun succes te halen in Dortmund. Want is het is vrijwel zeker dat Bellingham deze zomer vertrekt uit de Bundesliga. Hij heeft in ieder geval al geweigerd om de tafel te gaan met het bestuur van Dortmund, waardoor een contractverlenging onwerkelijk lijkt. 

Ondanks dat Bellinghams contract verloopt in de zomer van 2025 en het grote geld voor Dortmund in het verschiet ligt, is de club standvastig om hem tot het einde van zijn huidige verbintenis te behouden: “Hij heeft nog twee jaar op zijn contract staan en is een heel belangrijk onderdeel van dit team. We hebben Jude nodig om de doelen dit seizoen te bereiken”, zei sportief directeur Sebastian Kehl weken geleden.

‘140 miljoen voor Jude’

Met zo ongeveer de hele Engelse top achter Jude Bellingham aan, heeft Real Madrid geduchte concurrenten in de strijd om de handtekening van het Engelse talent. Toch zou De Koninklijke volgens Sport1 serieuze stappen zetten om de speler binnen te halen. Zo zouden er afgezanten gestuurd zijn naar Bellingham en zijn omgeving om hem te prikkelen voor een overstap naar het Estadio Santiago Bernabéu. Daarnaast kan de transfersom die Real Madrid overheeft voor Jude Bellingham naar verluidt oplopen tot maar liefst 140 miljoen euro.

Real Madrid
Liverpool
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15 maart 2023 20:58.

140 miljoen?

  • Mooie prijs
  • Te veel
  • Te weinig
393+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie