‘PSV zet in op drietal versterkingen’

Foto: ‘PSV zet in op drietal versterkingen’

PSV heeft opnieuw een financiële klapper gemaakt op de transfermarkt. De Eindhovenaren bereikten deze week een akkoord met Chelsea over de verkoop van Noni Madueke. De buitenspeler levert een bedrag van 35 tot veertig miljoen euro op, waardoor het de tweede klapper in korte tijd is voor PSV, dat eerder deze transferperiode Cody Gakpo al verkocht voor om en nabij vijftig miljoen euro aan Liverpool.

Daarmee heeft PSV volgens De Telegraaf de financiële schade van het rampzalige coronaseizoen binnen twee weken weten weg te werken. Toen kwam de Eindhovense club maar liefst 23,2 miljoen euro in de min. Door de transferklappers kan en moet PSV nu ook zelf op zoek naar versterkingen. De ochtendkrant schrijft dat de Eindhovenaren inzetten op minstens twee versterkingen en wellicht zelfs drie.

Fabio Silva moet de eerste versterking worden voor PSV. De Portugese spits moet gehuurd worden van Wolverhampton Wanderers en de Eindhovenaren hopen zijn komst dan ook snel af te kunnen ronden. De spits speelde op huurbasis voor RSC Anderlecht, maar raakte daar in conflict en wilde daardoor direct vertrekken uit België. PSV wil de spits in ieder geval voor het komende half jaar huren en wellicht zelfs voor anderhalf jaar.

PSV zet hoog in

Voor een vervanger van Cody Gakpo zet PSV hoog in. De Eindhovenaren hopen Arnaut Danjuma te kunnen verleiden tot een huurtransfer. De buitenspeler van Villareal geniet echter veel echter interesse, waarbij met name stevige concurrentie komt vanuit de Premier League. Daarnaast is Doneyll Malen ook nog altijd in beeld bij PSV, maar Borussia Dortmund lijkt voorlopig niet mee te willen werken aan een verhuur van de aanvaller. PSV hoopt echter dat de gedachtegang van de Duitse topclub nog verandert en blijft daardoor Malen in het achterhoofd houden. PSV-trainer Ruud van Nistelrooy zal in ieder geval hopen dat Marcel Brands snel zaken kan doen, zodat zijn selectie met name in de voorhoede weer op peil komt.

Verwacht jij dat Danjuma of Malen naar PSV komt?

  • Ja, beiden gaan komen
  • Ja, Danjuma komt
  • Ja, Malen komt
  • Nee, beiden komen niet
2623+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie