Pechvogel Reus lijkt weer een eindronde te missen

Soccernews

Het 250ste Bundesliga-duel van Marco Reus is uitgemond in een persoonlijk drama. De aanvallende middenvelder viel in de eerste helft uit in de derby tussen Borussia Dortmund en Schalke 04. Vermoedelijk gaat het om een zware blessure.

Na een half uur sloeg het noodlot toe voor Reus. Schalke-verdediger Florian Flick schoot de bal weg en kon daarbij zijn landgenoot niet ontwijken. Reus ging door zijn enkel en bleef op het gras liggen. Na een korte behandeling moest de brancard er aan te pas komen, om hem van het veld te dragen. Het clubicoon kreeg daarbij een staande ovatie.

Zijn mijlpaal werd zo dus allesbehalve een feestelijke wedstrijd. Het is nog onduidelijk hoe ernstig zijn kwetsuur precies is, maar het ziet er niet goed uit voor zowel Dortmund als de nationale ploeg. Reus was voor de Nations League-duels tegen Hongarije en Engeland geselecteerd door bondscoach Hansi Flick.

WK Qatar

Richting het WK in Qatar een flinke tegenvaller. Zo lijkt er een vloek te liggen op Reus bij eindrondes. Zo miste hij het WK 2014 en EK 2016 al door blessures. Vorig jaar was hij er vanwege vermoeidheid niet bij op het EK.

TIP: 11x je geld als Duitsland wereldkampioen wordt!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie