Paris Saint-Germain start met twee wijzigingen aan allesbepalende halve finale tegen Dortmund

Foto: Paris Saint-Germain start met twee wijzigingen aan allesbepalende halve finale tegen Dortmund

Na de 1-0 in het Signal Iduna Park vorige week moet het vanavond gebeuren voor Paris Saint-Germain. De Fransen kunnen de finale van de Champions League nog bereiken, maar dan moet het wel winnen van Borussia Dortmund. Hoe PSG dat denkt te doen? En hoe Dortmund zich daar tegen zal verweren? Check hier de opstellingen.

Opstellingen Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund

Luis Enrique kiest voor de tweede halve finale tegen Borussia Dortmund voor twee andere spelers dan in de eerste wedstrijd. In de achterhoede speelde vorige week Lucas Hernández. Daar begint deze week Lucas Beraldo. Hij vormt het hart van de defensie samen met Marquinhos. Verder zijn er geen wijzigingen in de achterhoede van PSG, net als op het middenveld.

Voorin heeft Enrique wel een wijziging doorgevoerd. Mbappé startte vorige week in de spits, met naast hem Bradley Barcola en Ousmane Dembélé. Nu begint Mbappé op de linkerflank en zien we Goncalo Ramos in de spits. Dembélé begint wel op de rechterflank.

Dortmund kiest voor dezelfde elf namen als vorige week. Eden Terzic zal tevreden geweest zijn met zijn strijdplan tegen de Fransen en wijzigt dus niets. Ian Maatsen begint dus weer in de basis bij Dortmund, waar hij vanavond kans maakt om zijn eerste Champions League-finale te bereiken.

Opstellingen:

Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Nuno Mendes – Zaïre-Emery, Vitinha, Ruiz; Dembélé, Gonçalo Ramos, Mbappé.

Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Emre Can, Sabitzer; Sancho, Brandt, Adeyemi; Füllkrug.

Wie bereikt de finale vanavond?

  • Paris Saint-Germain.
  • Borussia Dortmund.
23+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie