‘Neymar wil bij Barcelona terugkeren’

Foto: ‘Neymar wil bij Barcelona terugkeren’

Neymar keert deze zomer mogelijk terug naar Barcelona. Hoewel de Braziliaan bij Paris Saint-Germain nog beschikt over een tweejarig contract, hoopt de aanvaller zelf alvast op een hereniging.

Interesse in Messi

De Spaanse topclub wil deze zomer een sterspeler aan de club verbinden en richtte allereerst alle pijlen op Lionel Messi. De Argentijn wilde uit Parijs vertrekken en zag in Barcelona een serieuze optie, maar koos er uiteindelijk voor om een avontuur aan te gaan bij Inter Miami. Het zorgt ervoor dat Barcelona moet doorschakelen.

Terugkeer Neymar naar Barcelona

Het zou daarbij zijn uitgekomen bij Neymar, zo meldt SPORT. Het management van de voetballer zou hem bij het clubbestuur hebben aangeboden en daarbij hebben benadrukt dat Neymar bereid is om salaris in te leveren. De buitenspeler hoopt op die manier dat een transfer van de grond kan komen.

Het zou mogelijk een hereniging betekenen tussen Neymar en Barcelona, die in 2017 na 4 seizoenen voor 222 miljoen euro uit elkaar gingen. Met Paris Saint-Germain beleefde hij vele nationale successen. Neymar slaagde er met de club echter nooit in om de grote droom te laten uitkomen door de Champions League binnen te slepen.

Paris Saint-Germain kan overigens gaan dwarsliggen in de onderhandelingen. Met nog een tweejarig contract hoeven de Fransen hem namelijk niet te verkopen. Daarnaast raakt het Messi al kwijt, terwijl Kylian Mbappé naar verluidt eveneens aan een transfer denkt. Het zou betekenen dat het in één zomer drie sterspelers verliest.

Wint Manchester City van Internazionale?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Barcelona hem terugnemen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
277+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie